maanantai 5. lokakuuta 2015

Ehostuskurssi

Ehostuskurssi

Meillä oli viime jaksossa siis ehostusta ja tässä kurssissa käytiin enemmän läpi juhla, näytös, teema ja kilpameikkejä eli vähän enemmän sai käyttää luovuutta kuin edellisessä ehostuskurssissa jolloin harjoiteltiin päivämeikkejä.

Jakson lopussa meidän tuli ehostuskokeena tehdä jokin näistä edellämainituista meikeistä asiakkaalle tai luokkakaverille. 
Hetken pohdittuani mieleeni välähti että haluan tehdä teemameikin insipiraationa syksy koska nämä värit luonnossa tällä hetkellä ovat aivan törkeän kauniita.
Suunnittelin ensin vähän paperille meikkiäni ja harjoittelimme yhdellä tunnillaa meikkiämme ennekuin teimme lopullisen koetyön. 
Tässä on siis harjoittelumeikki:

Olin suht tyytyväinen tähän harjoitteluun mutta tajusin että se on aivan liian punainen ja vähän pinkihtävä. Halusinkin siis lopulliseen työhöni vähän muuttaa väriä ja mielestäni lopputuloksesta tuli todella hieno!




Käytiin vähän siinä rajalla että oliko tämä meikki vai maskeeraus mutta sopi meikistä ja varsinkin kun selitin opettajalle että tämä oli suunniteltu muotinäytökseen tai esim. teemakuvaukseen ja meidän piti myös etsiä millaiset vaatteet ja hiukset mallilla olisi ja nämä omat kuvani selittävätkin vähän tätä meikkiäni:



Siinäpä se siitä sitten. Itse olen tosi tyytyväinen tähän kokonaisuuteen ja kyllähän sieltä kolmonen napsahtikin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti